De meest ambitieuze Account Manager

Over Apex HR Solutions

Goede werknemers vinden is moeilijk en deze goede werknemers behouden ook, dat weet ondertussen iedereen. Als HR Consultancy is het onze missie om bedrijven te helpen met hun HR- en groeiuitdagingen. Dit doen we door middel van praktische opleidingen en workshops, tailormade advies of gerichte coaching. Dag in dag uit geven wij het beste van onzelf om onze klanten te voorzien van wat ze nodig hebben. Bij ons nooit een saaie dag dus, in deze sector in eeuwige verandering en innovatie.

Om verder te groeien zoeken wij dus de meest ambitieuze Account Manager. Eentje die geen vrees kent, die geen vrede neemt met neen, die elke klant aankan en die liever barst dan geen succesverhaal te schrijven. Een échte sales zoals we wel eens zeggen.

Past dit bij jou? Lees dan maar verder! Anders, sluit gerust maar af.

De Account Manager

Je staat op, neemt een frisse douche en je drinkt jouw (eerste) dubbele espresso en je stapt in jouw full option Mercedes richting het kantoor. Vol energie, ambitie en caffeïne loop je door de deur, klaar om wéér een dag samen met jouw collega’s te winnen.

Na een teambriefing volg je een aantal leads op, bel je een aantal klanten en pas je een offerte aan want wij leveren enkel maatwerk. Je verliest geen tijd want time is money en voor je het weet ben je al vertrokken naar jouw afspraak. Je weet wel, die afspraak bij die prospect waar je al zo lang op aast. Vandaag is de dag dat jij er een klant van maakt, erewoord!

Na een productieve meeting haal je EIN-DE-LIJK die prospect binnen!

Je keert terug naar kantoor waar we als team jouw succes uitbundig vieren, want succes dient gevierd te worden!

Samen met de betrokken collega’s hou je een team meeting om uit de situatie bij de klant uit te leggen en leggen jullie het project vast. Pas op, wij zijn veeleisend als het over wat we aan onze klanten afleveren, wees dus voorbereid.

Voor je afsluit en voldaan naar huis keert pleeg je nog enkele telefoontjes, volg je jouw lopende dossiers op zodat jouw must do lijstje leeg is.

Blij én succesvol keer je naar huis. Today was a good day!

Jouw profiel

Je hebt een extreem hoge standaard, in jouw omgeving zeggen ze wel eens dat je de lat te hoog legt, dat je niet realistisch bent met jouw doelen. Als je spreekt over jouw ambitie verklaren mensen jou gek of schrikken ze. Die drive, motivatie en goedgezindheid van jou is onuitputbaar.

 • Je beschikt over een hoger diploma commerciële drive die geen grenzen kent
 • Deals binnenhalen is waarom je ’s ochtends opstaat
 • Je hebt een eerste sales ervaring achter de rug of je compenseert dit door jouw motivatie 
 • Kom je uit de sector? Dan heb je zeker een streepje voor
 • Woorden als ambitie, commitment, eerlijk en oprecht staan jou op het lijf geschreven

In ruil bieden wij jou

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Extralegale voordelen zoals bv. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, GSM,  Mercedes-Benz firmawagen,…
 • Glijdende uren en homeworking behoren ook tot de mogelijkheden
 • Een ongelimiteerd bonussysteem gebaseerd op jouw omzet
 • Tal van interne opleidingen rond hr, communicatie en sales
 • Een persoonlijk incentive plan waar je jouw rewards zelf kunt bepalen
 • Bedrijfsfeestjes, events, etentjes en een jaarlijkse reis

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Als je niet afgeschrikt wordt door presteren, records verpulveren, er gewoon elke dag keihard staan samen met jouw collega’s én uiteraard een immense dosis fun beleven… dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten!

+32 491 91 91 81

Solliciteer

+32 491 91 91 81

Solliciteer