Over Apex

Wij zijn een team van experten. Experten die met de nodige kennis en know-how gewapend zijn om deze “war for talent” de strijd aan te gaan. Want eerlijk, in onze competitieve én zeer technische sector is werken zonder de juiste expertise tevergeefse moeite. Als je last hebt van jouw hart, ga je niet naar de huisarts die een beetje van alles kent, je gaat naar een gespecialiseerde arts. Niet waar?

Recruitment is niet anders. Specialisaties zijn er met een reden. Dankzij onze specialisaties in Engineering en techniek geraken wij snel door tot de kern van jullie aanwervings- en carrièrekwaaltjes en lossen we ze in no-time op!

Onze waarden

Ambitie, commitment en integriteit. Drie woorden dat elke Apex medewerker zeer goed kent én hoog in het vaandel draagt. Onze waarden zijn niet enkel wat ons definiïeren en wat ons onderscheiden, maar ook wat ons verbindt en ons in uitdagende situaties op het rechte pad houden.

Ambitie

Wij zijn ambitieus. Wij hebben maar één doel en dat is dé referentie te worden binnen de sectoren Engineering en Techniek voor vaste aanwervingen.

Commitment

Wij hebben maar één woord. Wanneer wij een belofte maken staat dat voor ons in steen gekerfd. Moeilijk of niet, wij blijven gaan tot ons doel bereikt is.

Integriteit

Wij zijn eerlijk en oprecht, in alle situaties. In een wereld waar veel verbloemd wordt challengen wij de status quo.

Ons motto is niet voor niets “For a better future”. Wij werken naar een betere toekomst voor iedereen.

Voor onze klanten: Wij zorgen dat jullie de juiste medewerkers hebben voor de juiste job.

Voor onze kandidaten: Voor jullie gaan wij tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jullie carrière de best mogelijke wending neemt.

Voor onze collega’s: Persoonlijke ontwikkeling, succes en samen groeien, voor een betere toekomst.

Onze vakgebieden

Engineering

Production, Quality, Piping, Design en R&D? Daar hebben we Engineering Specialists voor. Gedreven experts die de tandwielen van uw volgende uitdagingen vlot zullen doen draaien.

Construction & HVAC

Dagelijks bouwen onze Construction Specialists mee aan de carrière van de volgende bekwame technicus of projectleider. Ruwbouw of renovatie? Elektriciteit of HVAC? Wij zijn mee met de laatste technieken!

Maintenance

Installatie en onderhoud is het vak van onze Maintenance Specialists. Of het over onderhoud en herstelling gaat van industriële installaties, meet- en regeltechniek, PLC programmatie of simpelweg een lamp vervangen of een kabel trekken is, zijn zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.

Werken bij Apex Careers?