De beste Recruiter ooit

Over Apex Careers

Apex Careers is dé ideale rekruteringspartner voor alle bedrijven binnen de technische. We combineren een brede waaier aan HR en recruitment mogelijkheden om onze klanten een zo goede en transparant mogelijke service te leveren. Hierdoor hebben wij ons op korte termijn kunnen profileren als een echte sterspeler binnen de recruitment markt. Het is dan uiteraard ook onze ambitie om marktleider te worden in onze niche.

Om dat waar te maken zoeken wij de beste Recruiter ooit, niet meer en niet minder!

Daarnaast zijn we een jong bedrijf dat bruist van energie en de ambitie heeft om gewoon kei hard succesvol te zijn en dat zonder in te boeten in plezier op het werk! Supertoffe collega’s, allerhande incentives, after works en leuke gadgets maken het gewoon nog fijner. En oh ja, wij zouden naar verluid het beste commissiesysteem uit de sector hebben… Benieuwd?

Over die beste Recruiter ooit

Je staat op, zo goedgezind als altijd (na een koffie en een douche indien nodig) en je stapt jouw blitse Mercedes in richting het recruitment Walhalla (a.k.a. het kantoor). Daar start je de dag met de crème de la crème (a.k.a. jouw collega’s). Na een grondig overleg bepaal jij wat jouw focus voor de dag is en ga je all-in voor een match die zo perfect is tussen jouw klanten en jouw kandidaten dat ze zich afvragen hoe het toch wééral mogelijk is dat je het voor elkaar hebt gekregen. Uiteraard ben je geen robot en ga je niet enkel kandidaten zoeken en die voorstellen aan klanten en herbeginnen.

In de namiddag ga je de baan op, naar jouw trouwe klant die weer beroep wilt doen op jou, jouw expertise en die topservice waar jij voor staat. Je bespreekt de functie en de vacature uitbundig met de klant zodat je tot in de details weet wat ze zoeken.

Wanneer je terugkomt op kantoor schrijf je de meest aantrekkelijke vacature ever uit (een beetje zoals deze, maar dan nog beter) zodat de hele wereld weet wat voor een top-functie je weer in aanbieding hebt en ga je op zoek naar kandidaten.

Gesprekken voeren behoort tot jouw favoriete activiteiten. Daardoor ga je in gesprek met het toptalent uit de markt en werk je hun dossier tot in de puntjes uit. Jouw diepte interview zet je om in een mooi rapport, je vult dit aan met een aantal referenties en jouw persoonlijke notities voor je dit aan de klant bezorgt die zeer tevreden is van het geleverde werk.

Last but not least vind je service belangrijk, daarom ga je mee met jouw kandidaten op sollicitatiegesprek. Wij zijn een rekruteringspartner, geen cv-postduif die zomaar mensen stuurt. Voor het sollicitatiegesprek coach je nog even jouw kandidaat en neem je de eventuele stress weg en gaan jullie naar binnen. Na het gesprek bespreek je nog even met de klant wat hij er van vond en weet je perfect welke correcties je moet doorvoeren in jouw zoektocht of nog beter, wanneer jouw kandidaat mag starten.

Op het einde van de dag kom je terug naar kantoor en vier je samen met jouw collega’s de successen van de dag. Jullie werken allemaal hard en zijn succesvol en dat moet gevierd worden.

Het profiel

Heb je ambitie? Wil je doorgroeien en wil je een carrière uitbouwen om U tegen te zeggen? Beschik je hiernaast over een ongelofelijke drive, motivatie en een onuitputbare goedgezindheid? Kan je dit aanvullen met volgende zaken:

  • Een hoger diploma is een goed punt om te starten, ben je op zoek naar je eerste baan? Geen probleem, wij maken van jou een topper in no-time!
  • Je hebt een eerste professionele ervaring achter de rug of je compenseert dit door jouw motivatie
  • Kom je uit de sector? Dan heb je zeker een streepje voor
  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en schrift, andere talen zijn een pluspunt
  • And last but not least, je wilt vooruit, je wilt leren, groeien en plezier hebben in jouw werk

Heb je van het bovenstaande absoluut niets? Dan mag je nog steeds proberen om ons te overtuigen. Wij geloven in mensen, hun potentieel en kansen geven!

In ruil hiervoor krijgt onze nieuwe Recruiter

Een contract van onbepaalde duur aangevuld met alles wat je nodig hebt (een gsm, laptop, wagen, verzekeringen, maaltijdcheques,…) om deftig te functionneren en nog eens goed te leven.

Over goed leven gesproken! Wij vullen dit nog aan met een commissiesysteem waardoor je jouw levensstandaard kan herzien en EIN-DE-LIJK al die leuke dingen kan gaan doen waarvan je ze vroeger te duur vond.

Gratis en voor niets krijg je een werkomgeving waar ontwikkeling, succes en evenwicht centraal staan, aangevuld met de leukste collega’s ooit! (Echt waar, niet gelogen)

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Als je niet afgeschrikt wordt door presteren, records verpulveren, er gewoon elke dag keihard staan samen met jouw collega’s én uiteraard een immense dosis fun kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten!

+32 491 91 91 81

Solliciteer

+32 491 91 91 81

Solliciteer