Over ons

We geloven in expertise, passie en focus. Daarom helpen onze ervaren specialisten dagelijks kandidaten in hun respectievelijke sectoren. Hiermee bereiken we niet enkel een kwalitatieve werking maar spreken we ook uw taal.

Onze vakgebieden

Engineering

Production, Quality, Piping, Design en R&D? Daar hebben we Engineering Specialists voor. Gedreven experts die de tandwielen van uw volgende uitdagingen vlot zullen doen draaien.

Construction & HVAC

Dagelijks bouwen onze Construction Specialists mee aan de carrière van de volgende bekwame technicus of projectleider. Ruwbouw of renovatie? Elektriciteit of HVAC? Wij zijn mee met de laatste technieken!

Business Support

Ook zijn wij bekend met wat het hart van elk bedrijf doet kloppen. Onze Business Support Specialists helpen jullie graag verder met uitdagingen binnen Sales, Marketing, Office Management en Human Resources.

Maintenance

Installatie en onderhoud is het vak van onze Maintenance Specialists. Of het over onderhoud en herstelling gaat van industriële installaties, meet- en regeltechniek, PLC programmatie of simpelweg een lamp vervangen of een kabel trekken is, zijn zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.

Werken bij Apex Careers?